Informatie

Informatie

Wat is meubelstofferen?

Het stofferen van een zitmeubel is vaak ingewikkelder dan u denkt, er komt veel meer bij kijken dan alleen de stof vervangen. Het begint met het slopen van de stoel, de oude meubelstof en het binnenwerk verwijderen, alle nietjes één voor één eruit tikken. Stof, schuim, springveren, singels er zijn veel lagen die eraf gehaald moeten worden. Door het interieur van de stoel te vervangen gaat de stoel weer lang mee en valt de nieuwe stof helemaal strak. Als de stoel tot de romp gesloopt is, worden alle lagen van het interieur weer opgebouwd tot de nieuwe stof er op kan. En voilà u heeft een nieuwe stoel die weer lang mee gaat!

 

Heeft u vragen over het stofferen van uw zitmeubel?

Stuur een email met foto naar: contact@therockinchair.nl

Naar aanleiding van de foto kan ik een prijsopgave geven voor het stofferen van uw zitmeubel. U bent welkom in de winkel om de meubelstoffen te bekijken, u mag altijd de stalenboeken mee naar huis nemen om de beste kleur uit te kiezen wat bij uw interieur past. Als de meubelstof uitgekozen is, kan er indien nodig een meet afspraak worden gemaakt. Daarna maak ik vrijblijvend een offerte, zodra beide partijen het eens zijn wordt de meubelstof besteld en kan het zitmeubel opnieuw gestoffeerd worden.

 

U bent uiteraard welkom om naar de winkel te komen om meubelstoffen te bekijken en informatie te vragen. Ik geef graag advies met het uitkiezen van de juiste meubelstof voor uw zitmeubel en interieur.

 

 

Stoffen

Onze collectie meubelstoffen bestaat uit de volgende merken. Goede kwaliteit meubelstoffen voor het stofferen van uw eetkamerstoelen, fauteuil, bank, kussens noem maar op. Uiteraard kunt u ook stof los kopen om zelf aan de slag te gaan.

kvadrat
danish-art-weaving_12.jpg
linwood-logo.jpg omega prints upholstery fabric
chivasso.png jab anstoetz city velvet meubelstof